Foto: Mindshare

Česká pobočka Mindshare mění obchodního ředitele. Nastupuje Michal Beran

21. 10. 2020 16:10

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Síť mediálních agentur Mindshare, která je součástí WPP, mění obchodního ředitele své české pobočky. S platností od 19. října 2020 se pozice ujmul Michal Beran. Vystřídá Viktora Śušnyáka, který v Mindshare působil od roku 2010.

„Jednalo se o delší dobu připravovanou změnu s ohledem na Viktorovo plánované přerušení kariéry. S Michalem jsme získali mimořádně velké zkušenosti a bude nám obrovským přínosem ve vyjednávání podmínek nákupu médií. Tímto jmenováním jsme rovněž završili změny ve vedení společnosti, které odstartovaly v polovině minulého měsíce, komentuje další kroky Bartůněk.

Michal Beran do Mindshare nastupuje po více než dvaceti letech strávených v rozhlase a televizi.  „Věřím, že mé zkušenosti z řízeni obchodu rozhlasových i televizních sítí, a tedy pohledu z druhé strany šachovnice v kombinaci s agenturním teamem profesionálů dokáže klientům vždy nabídnout optimální, a hlavně efektivní řešení. Mindshare je pro mě osobně nová výzva, na kterou se těším,dodává Beran.

Foto: Mindshare

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.