Foto: O2

VIDEO: O2 v kampani podpoří sing Tomeho Prince a Bena Cristovao

1. 9. 2020 10:09

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Operátor O2 od září vylepšuje nabídku tarifů pro zákazníky do 26 let a v rámci akce přichází s novou kampaní: podpoří mladého umělce Tomeho Prince a jeho single s Benem Cristovao.

O2 znásobí datové objemy a mladým lidem nabídne například tarif s 20 GB dat a neomezeným voláním za 549 korun měsíčně. Do nabídky pro mladé přidá také tarif s neomezeným množstvím dat. Pořízení tarifu je podmíněno věkem, zájemce nemusí být studentem.

Novou nabídku podpoří také mediální kampaň. „Vzhledem k tomu, že nabídka je určena pro lidi do 26 let, kteří prakticky nesledují televizi a je těžké je zasáhnout i klasickými reklamními formáty, chceme tentokrát jít jinou cestou. Vybrali jsme si talentovaného mladého umělce Tomeho Prince, rozhodli se podpořit vznik jeho prvního videoklipu a pomoci mu tak na startu jeho hudební kariéry,“ popisuje ředitel marketingové komunikace a brandu v O2 David Daneš.

Prvním počinem v rámci spolupráce je nový singl „Návyková“, který Tome Prince připravil ve spolupráci s Benem Cristovao. „Stále nemůžu uvěřit, že mám song s Benem. Celý vznik songu byla velká sranda a zároveň splněný sen. Jsem vděčný celému teamu z Championship Music za podporu a propojení začínajícího umělce s někým tak velkým, jako je Ben. Chci poděkovat i O2, bez kterého by to nešlo. Mohl jsem si dovolit natočit parádní klip s profi produkcí a výsledek je super. Věřím, že tímhle naše spolupráce nekončí,“ říká Tome Prince.

Spolupráce s Tome Princem se propsala nejen do podpory klipu „Návyková“, ale do celé kampaně. Právě Princeho singl tvoří hudební složku chystaných spotů, Tome se stal i hlavní tváří. Spolu s ním se v kampani objeví i influencerka Tinka Tran a hostující Ben Cristovao.

Nový klip i nabídku podpoří O2 zejména na sociálních sítích, jako je Instagram, Youtube, nebo na platformě TikTok.

Foto: O2

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.