Iain Wetherall je novým finančním ředitelem Kiwi.com

30. 7. 2020 12:07

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Kiwi.com, česká online travel tech společnost, jmenovala Iaina Wetheralla do pozice finančního ředitele s účinností od 1. listopadu 2020. Dosavadní CFO Juraj Strieženec bude v Kiwi.com pokračovat v roli provozního ředitele (COO) a bude zodpovědný za interní provoz společnosti, včetně zákaznické péče, HR, právního, bezpečnostního a ICT oddělení.

“Je mi potěšením přivítat Iaina u nás v Kiwi.com. Jeho jmenování posílí tým managementu a současně je důkazem naší ambice upevnit a posílit vůdčí roli na travel tech trhu. Iainovy zkušenosti v oboru a jeho leadership společně s Jurajovým zaměřením na provoz firmy je úplně novým spojením a skvělým odrazovým můstkem pro další rozvoj služby zákazníkům,” řekl Oliver Dlouhý, CEO Kiwi.com.

Čtěte také:
Andy Main z Deloitte Digital bude od konce července novým globálním šéfem Ogilvy

“Na práci v Kiwi.com v roli CFO se už těším, vidět z první ruky dopad špičkové technologie, za kterou stojí Oliver se svým týmem, je pro mě velkou motivací. Je to společnost s globálním potenciálem a v kombinaci s podporou General Atlantic má velmi vzrušující budoucnost. Jsem nadšen, že mohu být její součástí,” okomentoval svůj příchod Iain Wetherall.

Před příchodem do Kiwi.com Wetherall působil jako finanční a investiční ředitel ve Wizz Air a zastával různé finanční pozice v Ahold Delhaize, PwC, Singer & Friedlander Bank a KPMG. Je autorizovaným účetním a držitelem diplomu Advanced Treasury (Association of Corporate Treasurers) diplomu Securities and Investment (Chartered Institute for Securities and Investments) a reprezentantem pro cenné papíry ( Securities and Futures Authority, nyní Financial Condust Authority).

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.