Teorie velkého třesku míří na stanici Nova 2. Denně poběží čtyři díly

1. 6. 2020 16:06

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Behavio otestovalo Habánské zákony od WMC Grey a hokejový spot Komerční banky od VCCP Prague

Agentura Behavio již tradičně otestovala dvě nejúspěšnější reklamy měsíčního kola Souboje spotů. V březnovém klání uspěly Habánské sklepy a Komerční banka. O tom, s čím uspěly u diváků, si přečtěte v aktuálním vydání Marketing & Media 16/2024.

Reklama
SDG

Od 1. června uvidí diváci denně na Nova 2 legendárního sitcom Teorie velkého třesku. Série čtyř epizod začíná ve 20.15.

 „Jsme moc rádi, že na kanále Nova 2 přivítáme další kultovní seriál. Teorie velkého třesku dokázala to, co se v devadesátých letech podařilo seriálu Přátelé – uhranout celou jednu generaci, která netrpělivě čekala, jak bude příběh pokračovat. A právě Přátelé jsou dlouhodobou vlajkovou lodí Nova 2,“ říká programová ředitelka TV Nova Alex Ruzek.

ČTĚTE TAKÉ
MasterChef bude mít letní pauzu. Nova chystá speciální online obsah

Sitcom Teorie velkého třesku se od pondělí do neděle vždy po čtyřech epizodách zařadí do rodiny populárních seriálů, jako jsou Dva a půl chlapa, 2 $ocky a již zmínění Přátelé.

Hlavní role v seriálu ztvárnili Johnny Galecki jako Leonard Hofstadter, Ph.D., Jim Parsons jako Sheldon Cooper, M.A., Ph.D., a Kaley Cuoco jako Penny. Dále nerozluční kamarádi Simon Helberg jako Howard Wolowitz, M.Eng, a Kunal Nayyar jako Rajesh Koothrappali, Ph.D.

Stejně jako seriál Přátelé i Teorie velkého třesku přivítala v menších rolích známé osobnosti. Vzhledem k povaze sitcomu diváci uvidí britského teoretického fyzika Stephena Hawkinga, největší vzor hlavních představitelů, ale také vynálezce Elona Muska nebo počítačového inženýra Stevena Wozniaka. Nechybějí ani hvězdy Hollywoodu, jako jsou herec Charlie Sheen nebo moderátorka Ellen DeGeneresová.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení