Do práce bezpečně. Uber představil novou službu pro dojíždění zaměstnanců

9. 6. 2020 15:06

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

DPD s agenturou Realness uspěly na evropských SABRE Awards

Ze 13 nominovaných českých projektů v evropské PR soutěž SABRE Awards získala cenu kampaň cílená na kurýry DPD.

Reklama
SDG

Společnost Uber rozšířila svou platformu Uber 4 Business i do Česka. Firmám má zajišťovat řešení pro bezpečné dojíždění zaměstnanců.

Nová platforma firmám umožňuje zvolit si lokality, do nichž si jejich zaměstnanci mohou objednávat dopravu, přičemž takovými lokalitami mohou být nejen kanceláře, ale i důležité přestupní stanice pro první a poslední míli cesty. Možné je přesně nastavit také dny a časy, kdy zaměstnanci mohou službu využívat.

ČTĚTE TAKÉ
Uber Eats to v Česku vzdává. Společnost již nebude dál rozvážet jídlo

V rozhraní lze zvolit kritéria pro zaměstnanecké jízdy, procházet detailní vyúčtování či spravovat způsoby platby. Spolu se službou „Commute for Business“ se Uber zaměří také na zakázková řešení dojíždění pro velké společnosti za využití velkokapacitních vozidel.

„V Uberu jsme odhodláni vytvářet inovativní a bezpečná řešení, která splňují požadavky společností v této nové době. Naše platforma vychází vstříc malým, středním i velkým společnostem a tvrdě pracujeme na tom, abychom podniky a jejich zaměstnance v době ekonomického zotavování podpořili prostřednictvím co nejbezpečnějšího a nejefektivnějšího řešení mobility,“ popisuje Luisa Elster, mluvčí společnosti Uber.

S tím, jak se v Evropě na plnohodnotný návrat zaměstnanců na pracoviště připravuje čím dál více firem, podle vyjádření spoleřnosti významně roste i právě poptávka po službě Uber 4 Business. V Evropě zaznamenal Uber během posledních několika měsíců u této služby o 120 % vyšší zájem.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Trend udržitelnosti je patrný i na eventech. Šafy production radí značkám, jak k němu přistupovat a společně s nimi přichází s inovativními aktivitami.

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.