Foto: JenPráce.cz

VIDEO: Portál JenPráce.cz se stal sponzorem programů na Primě. Spoty poběží před Show Jana Krause a zprávami

4. 3. 2020 14:03

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Úspěšný pracovní portál JenPráce.cz poprvé vstupuje na televizní obrazovky jako sponzor programů FTV Prima. Cílem kampaně je zvýšení povědomí o portálu a získání nových uchazečů na pracovním trhu.

Jenpráce.cz se v březnu představí jako sponzor programů FTV Prima. Stane se tak formou TV spotů slibujících novou práci do pár vteřin. Ty se budou pravidelně objevovat před Hlavními zprávami a Show Jana Krause.

„Jsme rádi, že jsme společně s FTV Prima dosáhli dohody ohledně sponzoringu pořadů, které se u diváků těší velké popularitě. Přítomností na televizních obrazovkách chceme především utvrdit naši pozici dvojky na pracovním trhu,“ komentoval kampaň Radovan Hypš, majitel pracovního portálu Jenpráce.cz.

Foto: JenPráce.cz

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.