V talkshow Ogilvy OnAir vystoupí Jakub Hodboď

20. 5. 2019 15:05

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Hostem dalšího talkshow Ogilvy OnAir bude 5. června Jakub Hodboď, stratég Ogilvy, který se v této době vrací zpátky do Prahy po třech letech strávených v belgické a newyorské pobočce Ogilvy. 
Jeho vystoupení bude na téma souboj mezi starým a novým světem. Jen málo co je podle něj pro dnešní dobu tak signifikantní. Ve světě komunikace na sebe naráží tradicionalisté zaměření na budování značky a přístupy nových hráčů soustředěné na okamžitý výkon. Co je lepší a který z přístupů má budoucnost, na to v rámci talkshow v Ogilvy odpoví Jakub Hodboď, nyní v pozici chief strategy officer pražské Ogilvy a zároveň Global Strategy Lead Ogilvy Social.Lab. Moderní marketéři by se podle něj mohli učit od Johna Lennona a Paula McCartneyho, nejúspěšnější hudební dvojice všech dob. Proč? Jak překonat nesoulady a využít příležitosti pro integraci komunikace na úrovni značky a výkonu? A co udělat pro to, aby reklama byla vnímána jako nástroj byznysu a nejen jako pozlátko? I o tom bude mluvit během svých prvních dní zpátky v Praze Jakub Hodboď. Akce se uskuteční v agentuře Ogilvy 5. června od 17,30 hodin. Více informací o akci na www.ogilvy.cz/onair/, více informací o Jakubovi Hodboďovi můžete nalézt v rozhovoru v MAM 18/2019.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení