Dobrá rada pro kandidáty na prezidenta Spojených států

16. 5. 2016 00:05

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Behavio otestovalo Habánské zákony od WMC Grey a hokejový spot Komerční banky od VCCP Prague

Agentura Behavio již tradičně otestovala dvě nejúspěšnější reklamy měsíčního kola Souboje spotů. V březnovém klání uspěly Habánské sklepy a Komerční banka. O tom, s čím uspěly u diváků, si přečtěte v aktuálním vydání Marketing & Media 16/2024.

Reklama
SDG

Největší sociální síť světa na svém oficiálním profilu průběžně publikuje videonávody, jak správně používat její základní funkce. Mazání příspěvků z profilu se rozhodla vtipně předvést na příkladu fiktivního prezidentského kandidáta Davida Harrise, který se uchází o přízeň voličů. Těsně předtím, než přistoupí k mikrofonu, si uvědomí, že na svém profilu zveřejnil nelichotivý komentář, který by mu mohl u veřejnosti ublížit. Ale protože jako poučený uživatel ví, kde je na Facebooku možnost „Odstranit“, je jeho kandidatura zachráněna. „Teď už vašemu zvolení nic nebrání. Jsme tu od toho, abychom pomáhali,“ končí klip vzkazem od týmu zákaznické podpory. V podobně komickém duchu, ale už s jinými hrdiny Facebook vysvětluje používání vyhledávače, vytváření pozvánek na akce nebo založení diskusní skupiny.

„Chystáte se k velkolepému oznámení. Všichni vám přejí hodně štěstí. A pak si vzpomenete na příspěvek, který nebyl zrovna prezidentský…“ Ani ne minutový klip má už přes 11,5 milionu zhlédnutí.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení