Pořad To byl náš hit představil nominované skladby

24. 8. 2011 07:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Připravovaný pořad vlastní tvorby televize Barrandov To byl náš hit tento týden spustil své webové stránky s nominacemi skladeb nové show. Na webových stránkách www.barrandov.tv/to-byl-nas-hit lze najít seznam skladeb nominovaných pro každou dekádu (téma), sedm z nich postoupí do televizního kola, kde budou provedeny živě novými interprety. Na konci jedenáctidílné série přímých přenosů by měl být znát nejoblíbenější český hit všech dob. Mezi kandidáty na vítěze nechybí známe hity kapel Chinaski, Kryštof, zpěvaček Anety Langerové či Heleny Vondráčkové a řady dalších.
Kritériem pro zařazení do nominace byla úspěšnost skladby v českých rádiích, čeští autoři a zajímavý příběh vzniku písně. Pro příští rok chystá TV Barrandov další díly věnované country, rocku, dance i jednotlivým hudebním osobnostem. Moderátorem 11dílného pořadu bude Petr Vondráček

Druhý zcela nový pořad vlastní tvorby, který chce televize od října nasadit, jsou Splněné sny. Jak název napovídá, televizní štáb se bude snažit splnit sen či velké přání lidem, kteří o tom nebou mít tušení, ale do boje místo nich vyrazí jejich blízká osoba.  Pořad by měl mít 9 dílů.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.