Nový sitcom Noha22 na TV Barrandov začne tento čtvrtek

30. 8. 2011 13:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

TV Barrandov ve čtvrtek 1. září uvede první díl nového sitcomu Ivana Mládka NOHA 22. Šestnáctidílný seriál zavede diváky do tak trochu jiné nemocnice každý čtvrtek ve 22:00 hodin.

Konverzační sitcom panoptika Ivana Mládka se odehrává v jednom nemocničním pokoji, přičemž tři hlavní diskutující nevstanou za celý seriál z postele. Z poklidu je nevyvádí ani sestry, lapiduch, uklízečka, obtížné návštěvy a lékaři, kteří se navzájem hádají a často i pokouší o vraždy.

Hrají Ivan Mládek, Jan Mrázek, Milan Pitkin, Lenka Plačková, Libuška Roubychová, Zdeněk Srstka, Jaroslav Sypal, a Lenka Šindelářová. V epizodních rolích se objeví Dagmar Patrasová coby Mládkova manželka nebo mim Jaroslav Čejka, pro kterého to byla dle jeho slov po letech strávených v léčebně poslední herecká příležitost.

Role nemocničního zřízence v sitcomu byla také poslední pro Mládkova dlouholetého kolegu Ivo Pešáka. Ten si zahrál jen v prvním díle, jeho nemoc mu další natáčení neumožnila, zemřel krátce před poslední klapkou.

Více k prvními dílu:

Na diagnostické oddělení v nemocnici Na Výtoni přivezou nového pacienta Nepila s podezřelým bolákem na čele. Stávající dva paciénti Moucha a Kouřil jsou z jeho dosud neurčeného onemocnění znepokojeni a snaží se sami přijít na dignózu. Lékař dr.Hajný je při jejich neodborném počínání přistihne a tak se rozčílí, že si přivodí lehkou mozkovou příhodu. Po uzdravení ke všemu zjistí, že mu byly v momentě krátkého bezvědomí odcizeny zlaté hodinky a podezřívá z krádeže jak pacienty, tak i sestřičky Libunu a Zuzanu. Zloděje odhalí pomocná sestra Jelena, ale sama je podezřelá z krádeže kabelky Nepilovy matky. Za to, že pracuje v nemocnici zadarmo, má drobné krádeže od ředitele nemocnice povoleny a tak zůstane nepotrestána a kabelka je jí ponechána.

 

Redakce MAM

Další zajímavé čtení