Nova i Prima chystají pořady ze školního prostředí

3. 8. 2011 14:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Agentura roku: porota za vášnivé diskuse vybírala odpovědnou agenturu

Již třetí zasedání poroty v rámci Agentury roku, kterou pořádá týdeník Marketing & Media, mělo za úkol vybrat odpovědnou agenturu. Odborným garantem této kategorie je Asociace společenské odpovědnosti.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Nový televizní projekt ze školního prostředí natáčí producentská společnost Media Pro Pictures pro televizi Nova. Příběh se odehrává v prostředí osmiletého gymnázia s nechvalně proslulou pověstí. Sleduje osudy učitelů, žáků i jejich rodičů. Režie se ujal Jiří Chlumský podle námětu Lenky Hornové, která je také autorkou scénáře společně s Janem Drbohlavem a Lucií Paulovou.
Media Pro Pictures pro svůj nový projekt získala herecké osobnosti jako Libuši Šafránkovou v roli sbormistryně a učitelky češtiny, roli ředitele si vyzkouší Karel Heřmánek a mladého učitele biologie představí Ondřej Brzobohatý. Další členy učitelského sboru si zahrají Zuzana Bydžovská a Lucie Benešová. Milanu Šteindlerovi je připsána role hospodáře školy.
Seriál ze školního prostředí s pracovním názvem Sborovna také chystá Prima TV. Název Sborovna si však nechala u Úřadu průmyslového vlastnictví registrovat právě konkurenční Nova, která teď oznámila přípravu nového projetku.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení