Natáčí se komedie Líbáš jako ďábel

29. 8. 2011 15:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Připravovaný film Líbáš jako ďábel je volným pokračováním úspěšného filmu Líbáš jako bůh, scénáristkou a režisérkou je opět Marie Poledňáková. Natáčet se bude v České republice
a v Maroku, slavnostní premiéra se uskuteční v květnu 2012. Hlavním partnerem je televize Nova.

Kvarteto hlavních hrdinů opět ztvární Kamila Magálová (Helena), Jiří Bartoška (Karel), Eva Holubová (Bohunka) a Oldřich Kaiser (František). „I když jsem nepomýšlela na pokračování, občas jsem si položila otázku, jak tyhle vztahy mohou dopadnout. A stejnou mi kladli i diváci,“ říká Marie Poledňáková. „Přiznávám, že i já sama jsem byla zvědavá… A tak jsem se rozhodla dát svým hrdinům šanci.“

Jak to bude dál?
Nový příběh začíná, když jsou staré manželské svazky definitivní minulostí a Helena s Františkem se pokoušejí začít nový, společný život. Ovšem jak už to tak bývá, pouta s bývalým životem nelze zpřetrhat jen tak snadno. Stále je to vaše rodina, vaše okolí a vaši bývalí partneři do společného života nutně stále patří. Helenin bývalý manžel, úspěšný spisovatel Karel, se sice konečně odstěhoval ze společné domácnosti, může žít naplno svůj život svůdníka, ale začíná zjišťovat, že mu cosi chybí. Na Františkovu exmanželku Bohunku, energickou dámu zvyklou vše řídit, pak situace dopadá ještě tíživěji. Oba hledají cesty, jak Františka a Helenu znovu získat pro sebe.

Zajímavosti o filmu
Nový projekt Líbáš jako ďábel volně navazuje na film roku 2009 Líbáš jako bůh, který vidělo v kinech 907 000 diváků a byl oceněn Českým lvem 2009 pro divácky nejúspěšnější český film roku. Situační komedie se v ději soustředí na výrazné charaktery čtyř postav zralého věku. Kameramanem je pětinásobný držitel Českého lva Vladimír Smutný, architektem Martin Vačkář. Kostýmy vytvořila známá česká módní návrhářka Taťána Kovaříková a hudbu složí Petr Malásek. Vedle hvězdné herecké čtveřice uvidíme ve filmu i Nelu Boudovou, Jiřího Langmajera, Romana Vojtka, Marthu Issovou, Terezu Kostkovou, Milana Šteindlera, Petra Nárožného a další.

Libasjakbuh

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.