Sedmá bageterie otevírá s hosteskami a kampaní v rozhlase

20. 9. 2010 16:09

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Nově otevřená restaurace Bageterie Boulevard na rohu ulic Thámova a Křižíkova v Praze, zahajuje tento týden svůj provoz akčními nabídkami a promotion v ulicích i v rozhlase. Ke každé zakoupené bagetě si zákazník může  vybrat jednu bagetu zdarma. Po Karlíně budou také jezdit na kolech hostesky ve firemních barvách – žlutých tričkách a v sukních ve stylu novinových výstřižků, které tradičně zdobí zdi Bageterií Boulevard. Budou rozdávat  informační letáky a nabízet k ochutnání vybraný sortiment. Zahájení provozu nové restaurace v Karlíně podpoří také kampaň na rádiu Evropa 2. Bageterie již provozuje pět poboček v Praze a jednu v Liberci. Interiérový design nové pobočky se má ale od stylu ostatních lišit, sortiment přitom zůstane stejný. „Průmyslovému charakteru zdejší oblasti jsme proto přizpůsobili interiér bageterie, který dýchá určitou patinou. Naším cílem je přirozeně „zapadnout“ do zdejší lokality a přitom nabídnout našim budoucím klientům co možná nejpřátelštější prostředí,“ říká výkonná manažerka Bageterií Boulevard Jitka Remsová.

 

 

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.