Ředitel odboru produktů ČD Ondrůj bude pracovat pro Jančuru

20. 9. 2010 08:09

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Firmám Student Agency a RegioJet podnikatele Radima Jančury bude nově dělat PR manažera dosavadní ředitel odboru produktů a obchodu Českých drah Aleš Ondrůj. RegioJet ani její vlastník Student Agency dosud neměly funkci PR manažera nebo tiskového mluvčího obsazenu. RegioJet chce do roka provozovat železniční dopravu nejprve na trase Praha-Ostrava, později i na dalších tratích.
Podle Jančury začíná Ondrůj pracovat pro obě dvě firmy od tohoto týdne. Jančura si od nového PR manažera slibuje, že komunikace s veřejností i novináři bude mít širší záběr než dosud. Doposud komunikoval s novináři sám Jančura nebo jeho zaměstnanci. „Pan Ondrůj je schopný manažer,“ podotkl Jančura. Podle něj bude Ondrůj pracovat v kanceláři v Praze, do Brna bude dvakrát týdně dojíždět.
Ondrůj (36) v minulých letech pracoval postupně jako mluvčí ČD, jako jejich marketingový ředitel a posléze jako ředitel odboru produktů a obchodu. Absolvent Fakulty ekonomické Vysoké školy báňské v Ostravě předtím pracoval například pro České aerolinie, Letiště Praha nebo Dopravní podnik hlavního města Prahy.
RegioJet v současnosti vybírá mezi dvěma zahraničními firmami dodavatele vagonů pro své vlaky na trati mezi Ostravou a Prahou. Firma chce uzavřít smlouvu s vybranou firmou během měsíce až měsíce a půl, řekl Jančura.
Podle vyjádření Jančury z letošního června by v ideálním případě mohly vlaky vyjet na české dálkové tratě za necelý rok. Po lince Praha – Ostrava by měly zamířit i na další tratě.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.