Třetí řada cyklu Krotitelé dluhů

19. 8. 2010 11:08

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Příběhem zdravotní sestry, která zadlužila celou rodinu, vstupuje na obrazovky České televize už třetí řada cyklu Krotitelé dluhů. Od 7. září 2010 ji vysílá ČT1 každé úterý ve 21.45 hodin. Cyklus Krotitelé dluhů připravuje Televizní studio Brno České televize ve spolupráci se společností FRAME100R.
V pořadu, jehož první dvě řady úspěšně odvysílala Česká televize v roce 2009, řeší tým finančních poradců konkrétní, svízelné ekonomické problémy rodin i jednotlivců. Jejich osudy zpočátku působí bezvýchodně. Lidé se doslova topí v dluzích, které nejsou schopni splácet. Poradci pak nejenže hledají řešení, jak z těchto situací ven, ale odhalují i jejich příčiny a poukazují na chyby, kterých se lidé dopustili. Formát Krotitelů dluhů kombinuje klasickou publicistiku s prvky reality show. Zvyšuje se tak atraktivnost pořadu, který zdaleka není jen o číslech, grafech či tabulkách, ale o konkrétních osudech lidí.
Do třetí řady cyklu se přihlásilo 290 zájemců. Tvůrci nakonec vybrali a natočili 16 příběhů. V jednom z nich budou poradci řešit například milionové dluhy z podnikání, v jiném hledat pomoc osamělému sirotkovi z dětského domova a v jednom z dílů dojde dokonce i na žádost o poskytnutí dotace z Evropské unie.
Pod vedením Tomáše Prouzy bude v nových 16 dílech lidem radit tým finančních poradců ve složení: David Kučera, Jan Harbáček, Martina Zavadilová a Petra Kozlová.
Více na: www.ceskatelevize.cz/krotiteledluhu

-zem-

Redakce MAM

Další zajímavé čtení