Z Novy odchází šéfredaktor zpravodajství Mrzena

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Televizi Nova opouští šéfredaktor zpravodajství Petr Mrzena. Informuje o tom server Médiář.cz. Vedení televize se s Mrzenou, který ve funkci působil čtyři roky, dohodlo na ukončení spolupráce, sdělila serveru mluvčí Novy Michaela Fričová.
„Důvodem je optimalizace procesů v televizním a internetovém zpravodajství a publicistice, které v současné době procházejí rozsáhlou restrukturalizací a nastavováním nové organizace práce. Tyto změny souvisí s nedávnou akvizicí zpravodajské agentury Mediafax a jejím začleněním do redakcí TV Nova,“ uvedla Fričová.
Podobně mluvčí před pár dny vysvětlovala, proč z Novy odchází také šéfredaktor publicistiky Stanislav Brunclík. Jeho funkce zanikla a povinnosti přešly na ředitele zpravodajství a publicistiky Martina Ondráčka, který tak zůstává hlavním a prakticky už jediným manažerem oddělení, připomněl server.
„I díky čtyřletému působení Petra Mrzeny ve zpravodajství TV Nova si Televizní noviny drží svou neotřesitelnou pozici nejsledovanější zpravodajské relace v zemi, která každý den informuje o aktuálním dění dva a půl milionu lidí. Petrovi Mrzenovi přejeme neméně významné úspěchy v jeho další profesní kariéře,“ uvedl v oficiálním prohlášení generální ředitel Novy Petr Dvořák.“Své spolupráce s TV Nova si vážím a považuji ji za úspěšnou,“ uvedl Mrzena.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení