Pavlík uvolňuje místo ve výkonném výboru PR Klubu

12. 2. 2010 16:02

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Výkonný výbor PR Klubu prošel obměnou postů. Nováčky výboru se staly Jana Girgašová a Mariana Tarčániová. Postu ve výkonném výboru se zároveň vzdal jeho dlouholetý člen Ladislav Pavlík,,Vedení PR Klubu z mého pohledu potřebovalo nové tváře, proto jsem se rozhodl postoupit své místo dalším,“ zdůvodňuje v tiskovém prohlášení svůj krok Ladislav Pavlík a dodává: ,,I nadále budu s vedením PR Klubu spolupracovat. Pomáhám například s organizací letošního ročníku soutěže Zlatý středník.“ Jana Cirgašová, šéfka PR agenturu Badyandříve pracovala například v agentuře T.T.V. Public Relations a MediaTrust Communications. Mariana Tarčániová, která pracuje jako PR manager v agentuře Dorland, předtím působila jako tisková mluvčí Muzea hlavního města Prahy nebo v agentuře New Deal Communications

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.