Ještě vám nechybím? ptá se Američanů Bush z plakátu

11. 2. 2010 08:02

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Bývalý americký prezident George Bush se ve státě Minnesota objevil na plakátě, který podle agentury AP financovali lidé, kteří zjevně nejsou šťastní se současnou politikou Washingtonu. „Ještě vám nechybím?“ ptá se občanů Bush z plakátu.
Iniciativa vzešla od skupiny malopodnikatelů a dalších lidí z oblasti, kteří chtějí zůstat v anonymitě, řekla manažerka Beverly Masterová z reklamní agentury Schubert and Hoey, která objednaný plakát zhotovila a umístila u státní silnice.
Masterová upřesnila, že plakát s šibalsky se usmívajícím a mávajícím Bushem zůstane na venkovní vývěsní tabuli nejméně do konce února. Plakát byl vyroben jen jeden, dodala představitelka firmy ve státě Minnesota.
Starosta města Wyomingu Sheldon Anderson označil plakát za „spíše chytrý“. Dodal, že však neví, kdo za tím je.
Republikán Bush v prezidentských volbách v roce 2008 již nemohl usilovat o třetí mandát a kandidát jeho strany John McCain prohrál s demokratickým kandidátem Barackem Obamou. Nový prezident vyvolal v zemi velkou polemiku hlavně svou reformou zdravotního systému.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.