ČT nabídne na internetu najednou až osm utkání z OH

12. 2. 2010 09:02

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Česká televize nabídne možnost sledovat sportovní klání ze zimní olympiády nejen prostřednictvím televizní obrazovky, ale i na internetu. Olympijský web ČT na adrese www.zoh.cz nabídne najednou až osm sportovních přenosů. ČT a Microsoft to uvedly v tiskové zprávě.
Internetové vysílání divákům nabídne sportovní přenosy České televize běžící v danou chvíli na ČT2 a ČT4 a navíc bude díky technologii Microsoftu Silverlight k dispozici dalších šest kanálů s přímými přenosy z Vancouveru a Whistleru, které by se do televizního vysílání nevešly.
Diváci se ale mohou těšit i na textové shrnutí nejzajímavějších událostí, které bude obohaceno o možnost sledování záznamu. Portál dále nabídne upoutávky na nejdůležitější sportovní přenosy, bezprostřední komentáře sportovních redaktorů, zobrazení nejdůležitějších zpráv a diváckou diskusi.
Speciální zpravodajství z Vancouveru chystají i další tuzemské zpravodajské weby. Tematické stránky má server Novy tn.cz, Novinky.cz, Aktuálně.cz nebo iDnes.
Společnost Google zase vedle olympijských stránek zpřístupnila fotodokumentaci z částí hory Whistler Mountains, na níž bude probíhat řada disciplín zejména v alpském lyžování. Tyto záběry pro službu Street View byly pořízeny sněžným skútrem vybaveným fotografickou a GPS technologií. Snímky bude aktualizovat každý den.
„Jakákoliv událost tohoto typu se projeví na návštěvnosti internetových médií, která se specializují na sportovní zpravodajství. Jak hodně a do jaké míry, to skutečně záleží na aktuálnosti a zajímavosti obsahu a také na cílenosti na návštěvníky, které tyto informace zajímá, tedy hlavně muže a mladší věkové kategorie,“ uvedla výkonná ředitelka Sdružení pro internetovou reklamu Kateřina Hrubešová.
Server DigiZone.cz připravil speciální přílohu, která mapuje všechny možnosti, jak lze sledovat televizní přenosy a záznamy z olympiády na území České republiky. Součástí přílohy je i podrobný program olympijského vysílání České televize a stanice Eurosport.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení