Šímu v Partii nahradí Punčochář

29. 10. 2009 13:10

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Diskusní pořad Partie televize Prima bude od neděle moderovat zástupce šéfredaktorky zpravodajství a publicistiky Jan Punčochář (30). Ve funkci tak dočasně nahradí Milana Šímu, který z Primy tento týden odešel, informovala
mluvčí televize Jana Kocová.
„Zatím nebudeme konkretizovat, dokdy bude Jan Punčochář Partii moderovat,“ řekla.
Šíma ukončil spolupráci s Primou na vlastní žádost poté, co mu vedení stanice nedovolilo pozvat do pořadu bývalého premiéra Miloše Zemana společně s dalším expremiérem Mirkem Topolánkem. Prima tvrdí, že pozvané hosty změnila kvůli obměně tématu pořadu. Šíma měl původně s Primou smlouvu do konce letošního roku.
Mluvčí Primy dodala, že hosté byli původně plánováni k diskusi o lisabonské smlouvě, respektive rozhodování Ústavního soudu o jejím souladu s českým ústavním pořádkem. „Ten (soud) rozhodnutí odložil, rozhodli jsme se zvolit zdravotnictví,“ doplnila Kocová. V neděli by tak měli v Partii zřejmě debatovat o zdravotnictví exministři tohoto resortu David Rath a Tomáš Julínek. Rath již účast potvrdil.
Partii na Primě uváděl Šíma od září, kdy vystřídal jejího dlouholetého moderátora Petra Šimůnka. Na Primě už Šíma působil v 90. letech, kdy připravoval publicistické pořady Akta a Duel; je novinář, moderátor zpravodajských a publicistických pořadů. Pracoval také v Československé, později České televizi. Působil v pořadech Události a komentáře, Aréna, Nadoraz, Naostro nebo Bez obalu.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.