Personálie

19. 10. 2009 00:10

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Dagmar Smetková, marketingová manažerka, Henkel

Novou marketingovou manažerku má divize Schwarzkopf Professional společnosti Henkel. Stala se jí Dagmar Smetková, jež naposledy pracovala ve společnosti Mars jako marketing manager portfolia Chocolate. Smetková nahradila Martinu Vlkovou-Fialovou.

Dagmar Myšková, digital director, Geoff Howe & Associates Limited

Agentura Geoff Howe & Associates Limited posílila o Dagmar Myškovou, která nastoupila na pozici digital director. Vzhledem ke krátké existenci agentury na českém trhu jde o novou pozici. Dagmar Myšková přišla ze společnosti LMC, kde byla on-line communication manažerkou.

Monika Chwastková, marketingová specialistka, Česká distribuční

Tým České distribuční posílila od října Monika Chwastková, která nastoupila na post marketingového specialisty. Monika Chwastková pracuje voblasti marketingu šest let. Vletech 2006 – 2009 působila jako specialista marketingu vOční klinice Lexum. Zkušenosti zmarketingu má rovněž zobchodní společnosti Démos trade.

Doug Brodman, generální ředitel a předseda představenstva, Plzeňský Prazdroj

Do funkce generálního ředitele a předsedy představenstva společnosti Plzeňský Prazdroj byl jmenován Doug Brodman, a to s účinností od 16. listopadu tohoto roku. Doug Brodman nahradí Mika Shorta, který po 4,5letém působení v čele Plzeňského Prazdroje odešel do londýnské centrály SABMiller.

Jan Pokorný, předseda představenstva, generální ředitel, KB – Modrá pyramida stavební spořitelny

Komerční banka, která je součástí Société Générale, nominovala Jana Pokorného na pozici předsedy představenstva a generálního ředitele Modré pyramidy stavební spořitelny. Od 15.listopadu 2009 bude Jan Pokorný působit v MPSS jako poradce generálního ředitele a od ledna 2010 převezme funkce předsedy představenstva a generálního ředitele.

Jan van Steeg, provozní ředitel, UPC ČR

Provozním ředitelem společnosti UPC ČR byl jmenován Jan van Steeg. Mimo jiné pracoval jako provozní ředitel české kabelové televize Intercable, jako viceprezident pro provoz nizozemské telekomunikační společnosti Casema a jako ředitel pro integraci v UPC ČR. Do UPC znovu nastoupil z pozice výkonného ředitele telekomunikační společnosti Odeko se sídlem na Ukrajině.

Jiří Valenta, obchodní manažer, Apogeo Accounting & Payroll

Obchodním manažerem společnosti Apogeo Accounting & Payroll, člena mezinárodní finanční skupiny Natland Group, se stal Jiří Valenta, který dříve působil ve společnosti BDO Prima Audit, následně řídil projekty zavádění ekonomických informačních systémů ve společnosti Arbes Technologies. Naposledy pracoval na pozici finančního manažera agentury B.I.G.

Hana Holubinková, brand manager, Reckitt Benckiser

Na pozici junior brand manager značek Strepsils a Dettol zportfolia Reckitt Benckiser nastupuje Hana Holubinková. Do této doby pracovala vReckitt Benckiser na stejné pozici pro značky Cillit a Calgonit.

Jan B. Krejčí, customer center manager pro ČR, GE Money a Škodu Auto, Ness Technologies, Inc.

Ness Technologies, Inc. (NASDAQ: NSTC) přijal do zákaznického centra Jana B. Krejčího na novou pozici customer center manager pro ČR, GE Money a Škodu Auto. Jan B. Krejčí nejprve pracoval jako dirigent. V roce 2000 se začal věnovat oblasti IT; ve společnosti Ness pracuje od r. 2005. Poslední rok vedl oddělení analýzy a konzultací v technologické divizi.

Kamil Hofrichter, ředitel odboru SAP, ČD – Telematika

Kamil Hofrichter, přichází do společnosti ČD – Telematika ze společnosti IDS Scheer; předchozí pracovní zkušenosti sbíral i ve firmě SAP a vrámci své samostatné podnikatelské činnosti voblasti informačních systémů a technologií.

Blanka Kramolišová, tisková mluvčí, Zdravotní pojišťovna Média

Jako tisková mluvčí Zdravotní pojišťovny Média nastoupilaBlanka Kramolišová. Dříve pracovala mj. jako manažerka PR, poradkyně na ministerstvu dopravy, byla ředitelkou business unit v Českém Telecomu.

Informace o personálních změnách zasílejte na [email protected]

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.