Globus

19. 10. 2009 00:10

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Londýn

GlaxoSmithKline chystá globální mediální tendr na plánování a nákup médií, jeho rozpočet je odhadován na 300 milionů liber. Týkat se bude amerického, britského a dalších západoevropských trhů. Většinu zakázek nyní globálně drží MediaCom, vtendru je také Starcom MediaVest Group, která pro GSK pracuje vregionu CEE.

Philips Europe znovu pověřila agenturu Ogilvy PR jako dodavatele PR servisu společnosti na úrovni evropského regionu. Ogilvy PR tak bude pokračovat vpropagaci spotřební elektroniky včetně televizorů a domácích spotřebičů.

New York

Digitální marketing bude na americkém trhu pro společnost MasterCard připravovat agentura R/GA. Evropské země budou i nadále spolupracovat se stávající agenturou MRM Worldwide (obě agentury patří do skupiny Interpublic). Již nyní se však spekuluje, že společnost R/GA získá zakázky také pro evropský trh.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení