Rentgen

24. 11. 2008 00:11

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

RENTGEN


08_rentgen.jpgCo vás štve na médiích?


Snaha o hledání senzací za každou cenu a skoro ve všem. Například na začátku finanční krize tento přístup mnoho lidí zbytečně postrašil. Jsou asi témata, která si zaslouží objektivnější přístup. I když chápu, že se lépe prodává titulek „člověk pokousal psa“ než „pes pokousal člověka“.


Co vás na nich baví?


Dostupnost, rychlost, jejich množství, možnost výběru, srovnávání… to je na nich přímo skvělé!


Vaše nejoblíbenější reklama?


Nemám to o oblíbenosti. Spíše jestli na mě funguje insight. V tomto ohledu koncept Nemyslíš – zaplatíš je silný. V zásadě už to nechci vidět podruhé, ale od té doby, co jsem to viděl, vždy před jízdou s malou zkontroluji autosedačku.


Vaše mediální spotřeba?


Celý den ve značné míře. Ráno u snídaně ČT24. V autě E2 či ČR1. Poté media monitoring a průběžně doplněné iHned a iDnes. Rád proběhnu Euro, Marketing a Media či Profit. Večer rád zalistuji Týdnem, Epochou či Enigmou. Nyní pronikám i do problematiky Krtečka a kalhotek.


 

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.