Rentgen

18. 11. 2008 00:11

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Behavio otestovalo Habánské zákony od WMC Grey a hokejový spot Komerční banky od VCCP Prague

Agentura Behavio již tradičně otestovala dvě nejúspěšnější reklamy měsíčního kola Souboje spotů. V březnovém klání uspěly Habánské sklepy a Komerční banka. O tom, s čím uspěly u diváků, si přečtěte v aktuálním vydání Marketing & Media 16/2024.

Reklama
SDG

RENTGEN

08_rentgen.jpgCo vás štve na médiích?

Našlo by se toho víc. Třeba mlžení kolem nákladu a zásahu cílových skupin. Nebo častá bulvarizace tzv. solidních deníků. A už vůbec nemůžu pochopit pseudoproblémy, kterými některé bulváry krmí národ: zda si nějaká slečna, co dělá křoví v muzikálu, nechá nebo nenechá udělat větší prsa… Vážně tohle čtenáři chtějí?

Co vás na médiích baví?

Jejich různorodost a barevnost. Nejvíc se ale pobavím, když nám dobře "udělají" kampaň, která nám pak opravdu něco konkrétního přinese.

Která reklama vás zaujala?

Auta létající nad Londýnem na balóncích.

Proč děláte reklamu?

Protože to někdo dělat musí – a protože mě to konec konců nejen živí (i když někdy mám pocit, že pomalu zabíjí), ale taky baví.

Vaše mediální spotřeba:

Asi tuctová. Ráno zprávy na ČT či na CNN, v autě pro radost Rádio Beat a pro informace ČRo, v práci rychle informační servery, když je čas, k tomu denní monitoring připravený mým skvělým píárovým kolegou, na víkend si nechávám tištěné noviny a časopisy, večer (když náhodou nepracuju) znovu trochu televize a třeba Youtube.

Jíři Vítek

Redakce MAM

Další zajímavé čtení