Na Slovensko přijde řetězec Subway

21. 11. 2008 08:11

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Na Slovensko přijde mezinárodní řetězec rychlého občerstvení Subway. První obchod s plněnými sendviči a saláty by měl otevřít kolem Vánoc v centru Bratislavy, další by měly následovat v metropoli i jiných slovenských městech během příštího roku. Napsal to slovenský list Hospodárske noviny.
„Licence pro Slovensko jsme začali prodávat v březnu letošního roku, první prodejna by mohla být otevřena už v prosinci,“ potvrdil HN oblastní manažer firmy pro střední Evropu Martin Princ. Provozy by měly vzniknout v Bratislavě, Trenčíně a Košicích.
V současnosti mohou Slováci kupovat rychlé občerstvení například v sítích obchodů McDonald’s, Kentucky Fried Chicken anebo Pizza Hut. V České republice už řetězec Subway působí.
Subway podle HN působí v 87 zemích světa, vedle Česka také v Polsku, Rakousku či Maďarsku. Podnik má podle listu více než 30 000 restaurací a bufetů. Řetězec se specializuje na sendviče plněné přísadami podle výběru zákazníka a zeleninovými saláty.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení