Nové Mondeo na finále Ligy mistrů

28. 5. 2007 00:05

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Televizní reklama na novou verzi vozu Ford Mondeo měla premiéru během finále Ligy mistrů 23. května 2007. „Chtěli jsme se spotem ,Desire‘ oslovit co nejširší publikum. Liga mistrů je skvělou příležitostí, neboť společnost Ford s ní má dlouholeté vztahy.“ řekl Stephen Odell, viceprezident marketingu, prodeje a služeb společnosti Ford pro Evropu. Hlavním motivem netradičního automobilového spotu s názvem „Touha“ zůstává silnice, ale pak se pohled kamery přesune vzhůru na oblohu, kde plují staré vozy odnášené horkovzdušnými balony. Spot by měl vyvolat v divácích touhu po novém modelu Mondeo, povzbuzenou záběry, jak se šťastní majitelé nového vozu loučí se svými starými auty „odplouvajícími“ pryč. Pro záběry létajících vozů byly využity některé speciálně vyrobené modely. Nejlehčí vůz, který se ve filmu objeví, váží pouze čtyři až pět kilogramů, a když je naplněn héliem, dokáže se sám vznášet. Reklamní spot ve vysokém rozlišení byl natáčen na 30 lokalitách v Londýně a okolí, včetně světoznámých míst, jako například na Trafalgar Square a na Tower Bridge. Reklamu vytvořila společnost Ogilvy Advertising London, součást firmy WPP.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.