Podíly na sledovanosti stouply ČT1 a Primě

8. 12. 2006 09:12

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Podíly na sledovanosti v hlavním večerním čase i přes celý den v minulém týdnu stouply ČT1 a Primě. Naopak ČT2 zaznamenala v obou sledovaných časech pokles. Vyplývá to z údajů, které zveřejnila Asociace televizních organizací (ATO) na základě peoplemetrového měření firmy Mediaresearch.
V čase mezi 19:00 a 23:00 si nejvíce polepšila Prima, a to o 1,2 bodu na 17,8 procenta. Podíl ČT1 stoupl o čtyři desetiny na 22,3 procenta, u Novy byl nárůst dvě desetiny, a její podíl pak 48,5 procenta. ČT2 si pohoršila o 1,5 bodu na 5,7 procenta. Podíl ČT24 stoupl o desetinu na 0,48 bodu, ČT4 Sport ztratil dvě setiny a jeho podíl byl 0,19 bodu.
Co se týče podílů na celodenní sledovanosti, Prima si polepšila o bod na 20,4 procenta. Podíl ČT1 stoupl o desetinu na 22,5 procenta, Nova naopak ztratila půl bodu, a sledovalo ji tak v průměru 42 lidí z každé stovky u obrazovek. ČT2 si pohoršila o sedm desetin bodu na 7,2 procenta. Podíl ČT24 byl 0,72 bodu, což je o 21 setin více než o týden dříve. Podíl ČT4 Sport zůstal stejný jako v předminulém týdnu, tedy 0,23 bodu.
Všech 20 nejsledovanějších pořadů v minulém týdnu odvysílala Nova. Nejvíce diváků zhlédlo nedělní Televizní noviny, bylo jich téměř 3,1 milionu, což představuje 36 lidí z každé stovky dospělých obyvatel ČR. Na ČT1 byl největší zájem o další díl soutěže StarDance…když hvězdy tančí; v sobotu si jej vybralo přes dva miliony lidí.
Na Primě se nejvíce diváků, přes milion a čtvrt, dívalo na nedělní 1. zprávy. Z nabídky ČT2 nejvíce zaujal páteční dokument Život savců podle Davida Attenborougha, na který si udělalo čas necelých 600 000 diváků.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.