V Primě se zřejmě změní vedení

13. 9. 2006 15:09

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Majitelé televize Prima jednají o změnách ve vedení této soukromé televize. Změna se podle zpráv ve středečním vydání deníků Šíp, Aha! a Blesk týká i současného generálního ředitele Martina Dvořáka, který je údajně již domluven na tom, že ve funkci skončí. Vystřídat by jej podle Šípu měla bývalá ředitelka Novy Libuše Šmuclerová.
„V současné době probíhají mezi akcionáři jednání o přerozdělení pozic jejich zástupců ve vedení společnosti. Dokud nebudou tato jednání ukončena, jsou všechny spekulace předčasné,“ sdělila ČTK mluvčí Primy Jana Malíková.
„V rámci probíhajících jednání skupina GES jako poloviční vlastník Primy uvedla, že s Martinem Dvořákem samozřejmě počítá jako se svým zástupcem i v případné změněné struktuře, pokud by k nějaké změně došlo,“ dodala Malíková. Polovičním spolumajitelem Primy je kromě skupiny GES také švédská společnost MTG.
„Pan Dvořák skutečně ve své funkci končí, ale v televizi Prima by měl zůstat nadále,“ cituje Šíp nejmenovaný zdroj z televize. Dvořák deníku tuto informaci nepotvrdil. „Jednáme, nic víc k tomu nemůžu říct,“ řekl Šípu. Jasně se k personální změně nevyjádřila ani případná nástupkyně do vedení televize. „To bych o tom musela něco vědět a zatím nic nevím,“ řekla Šípu Šmuclerová.
Televize Prima na podzim připravila několik změn v programu. Upravila a ještě hodlá dále proměnit svou hlavní zpravodajskou relaci Zpravodajský deník, pro který angažovala čtyři nové moderátory, mimo jiné i Světlanu Zárubovou z České televize. Také letos na podzim divákům nabídne původní seriály a reality show, s kterýmižto formáty zaznamenala divácký úspěch loni na podzim.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení