Nejlepší weby mají PRE, Komerční banka a T-Mobile

27. 9. 2006 12:09

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Nejlepší internetové stránky mají Pražská energetika, Komerční banka a mobilní operátor T-Mobile. Weby těchto firem obsadily první tři místa v pátém ročníku soutěže WebTop100 o nejlepší firemní internetovou prezentaci. V loňském roce se nejlépe dařilo stránkám T-Mobile. V soutěži bylo dále vyhlášeno devět oborových žebříčků a Marketingová trefa za nejlepší marketingovou hodnotu prezentace. Každý web přihlášený do oborových žebříčků prošel hodnocením pěti odborných porotců, kteří se zaměřili na hodnocení designu a grafiky, technického řešení, použitelnosti, marketingové hodnoty a obsahu prezentací. V oboru telekomunikací byly jako nejlepší vyhodnoceny stránky T-Mobile, mezi firmami z oboru informačních technologií si nejlépe vedl Komix. Mezi weby finančních institucí to byla Komerční banka a mezi průmyslovými výrobci Linet. V autoprůmyslu se na internetu nejlépe prezentuje Škoda Auto, která získala i ocenění Marketingová trefa. V energetice má nejlepší web Pražská energetika, mezi maloobchody zvítězil Baťa, v dopravě Česká pošta a mezi stránkami veřejných institucí Česká televize.*

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.