Peníze.cz spouští On-line market finančních produktů

27. 7. 2006 14:07

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Po úspěšném testovacím provozu, který byl zahájen 7.7.2006, společnost Salve Group CZ ukončila první fázi svého projektu Salve24.eu a dnem 31.7.2006 oficiálně uvádí první plnohodnotný On-line market finančních produktů na českém trhu, a to na svém portálu Peníze.cz.


Jedinečnost projektu a výhody pro klienty jsou následující:


          všechny produkty jsou dostupné na jednom místě


          on-line porovnání všech aktuálních nabídek na daném trhu a mezi jednotlivými zeměmi dle mnoha kritérií


          možnost on-line koupě a úhrady


          dostupnost 24 hodin denně, 7 dní v týdnu


          značná úspora času


          nejvýhodnější podmínky


          kvalitní oborové poradenství on-line


          kvalitní oborové zpravodajství on-line


V současnosti si uživatelé On-line marketu mohou porovnat produkty všech cestovních pojišťoven v České republice a on-line koupit to nejvýhodnější pojištění pro jejich aktuální situaci. Obdobně je k dispozici více jak 1800 podílových fondů. V následujících měsících budou velmi rychle zařazeny další produkty jako např.povinné ručení, havarijní pojištění životní pojištění, pojištění úrazové a pojištění domácnosti.


V rámci harmonogramu projektu bude On-line market spuštěn také jako samostatný portál Salve24.eu ve verzi pro Českou republiku. Cílem tohoto kroku je poskytnout maximálně jednoduché a přitom komfortní prostředí pro ty klienty, kteří jsou již rozhodnuti si finanční produkt koupit, jen potřebují efektivně a kvalifikovaně poradit či preferují koupi produktu on-line.


On-line market Salve24.eu budou v rámci již domluvené vzájemné spolupráce využívat na svých portálech i další významné subjekty z oblasti financí, cestování, auto-moto.


Na počátku srpna bude také zahájen provoz Salve24.eu pro Slovenskou republiku tzn. slovenská verze Salve24.eu s produkty zdravotních pojišťoven a cestovního pojištění.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.