Ze Springer Media CZ odchází výkonný ředitel Tomáš Fošenbauer

2. 12. 2005 08:12

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Z vydavatelství Springer Media CZ odchází jeho výkonný ředitel a prokurista Tomáš Fošenbauer. ČTK to potvrdil generální ředitel společnosti Tomáš Tkačík. „Nyní vybíráme nástupce, který by měl nastoupit v prvním čtvrtletí příštího roku,“ řekl Tkačík. Podle serveru Euro On Line bude osmatřicetiletý Fošenbauer od prosince působit jako výkonný ředitel a místopředseda představenstva firmy Factory Pro, která provozuje síť velkokapacitních fitness center s relaxací v Praze a Českých Budějovicích. Jeho příchod souvisí s připravovanou expanzí společnosti, uvedl server.
Springer Media CZ působí na českém trhu více než deset let. Vydává časopisy z oblasti stavebnictví a architektury, bydlení, dopravy, auto-moto a techniky zaměřené odborně i populárně. Vydavatelství je součástí mezinárodní vydavatelské skupiny Springer Group. Dříve se společnost jmenovala BertelsmannSpringer CZ, ke změně názvu přistoupila v reakci na změnu vlastníka celé skupiny Springer Group, kterými jsou od září 2003 britské finanční společnosti Cinven a Candover.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení