Regionální televize porovnají své kvality na kopřivnické Kafce

3. 10. 2005 16:10

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Regionální televize porovnají v polovině října své kvality na filmové přehlídce Kafka v Kopřivnici na Novojičínsku. O sošku Kafky bude na devátém ročníku usilovat celkem 80 soutěžních snímků, řekla Renata Molková z pořadatelského týmu.
Soutěžní přehlídka představuje tvorbu českých a slovenských lokálních a regionálních televizí a studií, které vyrábí programy a vysílají pro méně než 100 000 obyvatel. Soutěž je letos vypsána pro kategorie zpravodajství, reklama, publicistika a dokument.
„Do termínu uzávěrky se přihlásilo celkem 28 studií a televizí z obou republik. Pro zpestření je kategorie Kafka s úsměvem, kde budou diváci vybírat sami nejúsměvnější snímek,“ podotkla Molková. Dodala, že přihlášené snímky bude hodnotit odborná pětičlenná česko-slovenská porota.
Součástí přehlídky budou i semináře, a to na témata právo v regionální televizi a reklama. Dvoudenní akce začíná 14. října v Kulturním domě Kopřivnice.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení