Redaktoři Blesku odcházejí k Pawlovskému

7. 10. 2005 10:10

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

DPD s agenturou Realness uspěly na evropských SABRE Awards

Ze 13 nominovaných českých projektů v evropské PR soutěž SABRE Awards získala cenu kampaň cílená na kurýry DPD.

Reklama
SDG

Redakci deníku Blesk opustí do konce roku více než desítka jejích členů. Informují o tom dnešní Lidové noviny. Odchod redaktorů potvrdil Tomáš Böhm, ředitel společnosti Ringier, která Blesk vydává. Odcházející novináři by se měli mimo jiné podílet na vydávání nového deníku, který chystá společnost Ebika Sebastiana Pawlovského.
Blesk nedávno opustili dva zástupci šéfredaktora František Nachtigall a Zdeněk Šustr, kteří od začátku října pracují právě ve společnosti Ebika. Pawlowski Lidovým novinám potvrdil, že chystá nový deník, v němž by měli novináři pracovat. „Deník by vzniknout měl. Otázka tedy není, zda ano či ne, ale kdy,“ doplnil Nachtigall. Podle něj je možné, že nový titul vyjde již na jaře.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Trend udržitelnosti je patrný i na eventech. Šafy production radí značkám, jak k němu přistupovat a společně s nimi přichází s inovativními aktivitami.

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.