Návrhář Wesetly zavádí svou značku do Česka

16. 8. 2005 13:08

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Americký návrhář Michael Wesetly zavádí svou značku do Česka. Poprvé svou kolekci pánské módy vyrobené speciálně pro český trh předvede na veletrhu Styl a Kabo příští týden v Brně.
Výrobky pod značkou Michael Wesetly Clothing jsou čistě americké. „Vše včetně materiálů je vyrobeno v USA,“ řekl Wesetly s tím, že tak zákazník firmy kupuje styl a nemusí si dělat starosti s kvalitou. Muži v Česku podle něj na rozdíl od žen zatím nemají příliš velký výběr v módě, a to chce jeho firma změnit.
Vedle Wesetlyho budou své kolekce na veletrhu Styl a Kabo, který začne v úterý 23. srpna na brněnském výstavišti, předvádět přední návrháři z Česka i okolních států. Zúčastní se například návrhářky Eva Janoušková a Daniela Flejšarová pod značkou E.daniely, Helena Fejková, Eva Brzáková, Pavel Jevula a Petr Klouda. Z Německa přijede například Ricky Schuchmannová.
Veletrh potrvá od úterý do čtvrtka. V jeho rámci mohou návštěvníci zhlédnout 20 denních a tři večerní přehlídky. Těšit se mohou na známé modelky včetně Miss ČR 2004 Jany Doležalové.
Vstupné na veletrh stojí 25. srpna, kdy je otevřeno pro veřejnost, 140 korun. Vedle přehlídek na veletrhu najdou návštěvníci stánky 700 firem z 23 zemí světa. Pořadatel očekává jako každoročně kolem 17 000 návštěvníků.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.