Email.cz zvětší velikost schránek na 2 GB

27. 7. 2005 08:07

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Poštovní server Email.cz by měl nejpozději na začátku příštího roku zvýšit velikost schránek pro elektronickou poštu z nynějších deseti megabajtů na dva gigabajty. To je velikost, kterou zavádí jeho nový vlastník, Seznam.cz. Portál Seznam nedávno koupil firmu Atlantic Tristan Company, která Email.cz provozuje, za nezveřejněnou částku.
V nejbližší době by měla velikost schránek na Email.cz vzrůst na dvojnásobných 20 megabajtů. Dosavadní placená služba pro vstup do e-mailové schránky zvenčí POP3 by měla být během několika měsíců zdarma.
Seznam.cz rovněž spustil novou podobu vlastního poštovního serveru. Seznam Email nově umožňuje například vyhledávání podle klíčových slov, automatické doplňování adres či háčků a čárek. Poštovní účet bude také možné ovládat prostřednictvím java aplikace z mobilního telefonu nebo informace o nové zprávě na obrazovce počítače bez nutnosti být přihlášen do e-mailové schránky.
S výrazným zvýšením velikosti bezplatných emailových schránek přišly největší tuzemské portály letos na jaře. Konkurenční Centrum.cz navíc v dubnu nabídl vyhledávání v e-mailech a další služby, se kterými nyní přišel Seznam.cz.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.