Obchodním šéfem Internet Mall Liška

4. 4. 2005 08:04

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Novým obchodním ředitelem největší tuzemské skupiny internetových obchodů Internet Mall jmenovalo vedení firmy Marka Lišku (31), který dosud řídil obchodní činnost serverů Hobbyexpert.cz a Sekacky.cz. Dosavadní obchodní ředitel a zakladatel firmy Ondřej Fryc bude nadále působit jako generální ředitel firmy.
„Tato změna souvisí s plánovanou expanzí Internet Mall na zahraniční trhy, kterou v nové funkci považuji za svůj hlavní úkol,“ uvedl Fryc.
Liška vystudoval Vysokou školu ekonomickou, obor hospodářská politika, psychologie a sociologie řízení. Je ženatý a v letech 1997-2003 působil v rodinné firmě zabývající se obnovou památkově chráněných objektů jako projektový manažer.
Internet Mall vznikl před pěti lety a nyní zastřešuje 14 specializovaných obchodů a dva partnerské obchody, které firma nevlastní. Společnost rovněž provozuje čtyři klasické prodejny v Praze, Českých Budějovicích, Brně a Ostravě a vlastní rozvážkovou službu. Letos čeká zvýšení svých tržeb o více než polovinu na 1,37 miliardy korun.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.