Na ředitele ČTK se hlásí čtyři kandidáti

21. 4. 2005 12:04

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Behavio otestovalo Habánské zákony od WMC Grey a hokejový spot Komerční banky od VCCP Prague

Agentura Behavio již tradičně otestovala dvě nejúspěšnější reklamy měsíčního kola Souboje spotů. V březnovém klání uspěly Habánské sklepy a Komerční banka. O tom, s čím uspěly u diváků, si přečtěte v aktuálním vydání Marketing & Media 16/2024.

Reklama
SDG

Do výběrového řízení na generálního ředitele České tiskové kanceláře se přihlásili čtyři zájemci, informoval předseda Rady ČTK Tomáš Vrba. Termín pro podávání přihlášek skončil ve středu v 15:00. Přihlášku podali současný generální ředitel ČTK Milan Stibral, zástupce šéfredaktora deníku Mladá fronta Dnes Petr Orálek a mluvčí společnosti Česká rafinérská Jaroslav Růžek.
Jméno čtvrtého kandidáta rada nezveřejnila. „Jeden z uchazečů si výslovně a písmeně přál, aby jeho jméno nebylo zveřejňováno. To se rada rozhodla respektovat,“ řekl Vrba. Přihlášky měly všechny náležitosti, a žádnou tak rada nevyřadila z formálních důvodů, dodal.
Funkční období nového generálního ředitele začne 9. června. „Uvažujeme, že v druhé dekádě května bychom si pozvali uchazeče k pohovorům,“ uvedl Vrba. Současným generálním ředitelem ČTK je od roku 1999 Milan Stibral; je to jeho druhé funkční období.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení