Finále tendru na moderátora MTV bude v Praze

14. 3. 2005 12:03

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Finále konkurzu, v němž hudební stanice MTV hledá moderátora pořadu zaměřeného na videoklipy, se uskuteční poslední březnový den v Praze. Tendr pořádá stanice v pěti zemích a jeho vítěz dostane možnost stát se tváří magazínu MTV nazvaného Switched On, informovala Zuzana Hrubešová ze spolupracující agentury Fision.
„Gala finále proběhne 31. března v Joe Café v pasáži Paláce Koruna v Praze. Večerem bude provázet speciální host, který bude brzy ohlášen,“ uvedla Hrubešová. Vítěze vybere porota, v níž zasedne mimo jiné i viceprezident MTV Dean Possenniskie.
Do finále postoupilo po dvou vítězích národních kol v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Izraeli. O účast v českém národním kole projevilo zájem na 300 lidí. Uznání poroty a účast ve finále si vybojovali dvaadvacetiletý student Univerzity Karlovy v Praze a amatérský hudebník Tomáš Nováček z Prahy a o rok starší tanečník a choreograf Yemi Akinyemi, známý také pod jménem Yemi A. D.
Rodák z Prahy Yemi Akinyemi není neznámým pojmem, jeho choreografií využívá vícero zpěvaček. Pomáhal například i finalistce první řady Česko hledá SuperStar Šárce Vaňkové. Sám pak například vystupoval jako tanečník v muzikálu Monte Christo.
O finalistech rozhodovalo hlavně to, jak působí před kamerou, nakolik jsou kreativní, jestli mají svůj styl, mluví plynule anglicky, a také jestli celkově odpovídají představě MTV moderátora, uvedla Hrubešová. Účastníci také předváděli scénku, během které měli „jako“ uvést videoklip na MTV. „Ta pak hrála velmi důležitou roli při výběru,“ podotkla Hrubešová.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.