Český Telecom vybral Et neteru

24. 3. 2005 15:03

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Společnost Český Telecom (ČTc) vybrala v tendru na dodávku a implementaci Web Content Management Systému pro externí korporátní weby dodavatele e-businessových řešení, firmu Et netera. Implementace systému je součástí projektu budování Zákaznického portálu ČTc. Výběrového řízení se zúčastnilo 14 dodavatelů.
Důvodem volby je preference systému, který dokáže pracovat s digitálním obsahem během celého jeho životního cyklu – od okamžiku pořízení až po jeho prezentaci. Zároveň umožní integraci s interními systémy společnosti. „Naše společnost směřuje mezi nejlepší telekomunikační operátory v regionu a chce být benchmarkem firem v oboru, tedy i v oblasti internetu. K tomu potřebujeme odpovídající nástroje a dodavatele,“ řekl manažer elektronických médií Českého Telecomu Pavel Foršt.
Podle výkonného ředitele Et netera Martina Černohorského je získání klienta kalibru Českého Telecomu dalším krokem k prosazení se v sektoru velkých firem.

-red-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení