Invex nabídne vizi digitální domácnosti, internet i hry

11. 10. 2004 16:10

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Behavio otestovalo Habánské zákony od WMC Grey a hokejový spot Komerční banky od VCCP Prague

Agentura Behavio již tradičně otestovala dvě nejúspěšnější reklamy měsíčního kola Souboje spotů. V březnovém klání uspěly Habánské sklepy a Komerční banka. O tom, s čím uspěly u diváků, si přečtěte v aktuálním vydání Marketing & Media 16/2024.

Reklama
SDG

Vizi digitální domácnosti blízké budoucnosti, novinky ve vysokorychlostním připojení k internetu či nové počítačové hry představí v Brně mezinárodní veletrh Invex.
Proti loňsku se Invex rozšířil o samostatný segment Invex Game, ve kterém si přijdou na své fanoušci herních technologií. Vyčleněním her do specializované části se bude sekce pro domácí uživatele více zaměřovat na spotřební elektroniku a digitální domácnost.
Proti loňsku své expozice zvětšili například mobilní operátoři, i když stejně jako minulý rok nebude mít samostatnou expozici nejmladší Oskar Mobil. Eurotel představí novou nabídku datových služeb pro firmy a připojení k internetu. Novinky pro firmy by měl nabídnout i T-Mobile, spolu s představením chystané novinky připojení na internet prostřednictvím technologie Edge. Nebude chybět ani kompletní nabídka nejprodávanějších mobilních telefonů.
Ústředním tématem pro profesionály jsou podnikové informační systémy s řadou revolučních novinek a vysokorychlostní přístup na internet. Část Invex Classic letos láká také k seznámení s aktuálními informacemi o antivirové problematice a počítačové bezpečnosti. Nabídne novinky z oboru aplikačního softwaru, například pro zpracování digitální fotografie. Návštěvníci se mohou těšit i na novinky z bezdrátové technologie Wi-Fi.
Mezi zahraničními účastníky mají nejsilnější zastoupení vystavovatelé z Tchajwanu, dále firmy z Německa a Slovenska. Mezi nově zastoupené země patří Korea, Singapur, Maďarsko, Bulharsko a Turecko. Významnou účast firem z Dálného východu doplňují také Hong Kong a Čína.
Během prvního dne Invexu v Brně zasedá vláda. Na veletrhu se uskuteční i finále mistrovství České republiky v počítačových hrách, soutěž v psaní SMS, antivirová konference, sympozium o bioinformatice či konference o Linuxu. Především telekomunikacemi se bude zabývat Fórum elektronické komunikace 2004. Invex bude rovněž hostit veřejnou diskusi na téma Budoucnost patří elektronické justici nebo diskusní stůl Prosperita ČR – cesta ke znalostní ekonomice, kterého se zúčastní vládní představitelé, politici, ekonomové a zástupci komerční sféry.
Součástí veletrhu bude tradiční udílení cen Křišťálový disk, Osobnost roku české a slovenské informatiky a telekomunikací 2004 a návštěvnická anketa o nejlepší produkt Diamantové oko.
Pondělí a úterý je na Invexu vyhrazeno odborné veřejnosti a lístek vyjde na 500 korun. Od středy do pátku se bude vstupenka na jeden den prodávat za 200 korun.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení