Přijde měsíčník o marketingu

13. 9. 2004 08:09

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Nový odborný měsíčník, primárně určený pro vrcholový management a specialisty odpovědné za marketingové řízení ve firmách, s názvem TOP Marketing uvede 6. října vydavatelství Economia. Po Business Spotlight tak půjde o druhý nový odborný titul tohoto vydavatelství. Magazín přistoupí k tematice marketingu v celé jeho šíři a systematicky se bude věnovat marketingovému managementu jako samostatné disciplíně. Mezi hlavní témata časopisu TOP Marketing patří marketingové strategie a jejich implementace ve firmách, marketingové plánování, výzkum trhu a řízení všech součástí a aspektů marketingového mixu. Poprvé se časopis, jenž bude vycházet v nákladu 20 tis. výtisků, představí na konferenci Trend Marketing. Prodejní cena je 90 Kč.

-Martina Vojtěchovská-

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.