Šéfredaktorkou centrální redakce VLP Lída Rakušanová

5. 8. 2004 08:08

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Šéfredaktorkou centrální redakce vydavatelství regionálních deníků Vltava-Labe-Press (VLP) se od prvního srpna stala Lída Rakušanová. Ve funkci nahradila Josefa Richtera, který zůstává šéfredaktorem Večerníku Praha, informoval člen představenstva VLP Zoltan Morvai.
Sedmapadesátiletá Rakušanová je veřejnosti známa především jako redaktorka stanice Svobodná Evropa, kde pracovala i po svém návratu z emigrace. Podílela se také na tvorbě některých televizních dokumentů, známá je i její publicistická činnost. Dva roky (1998-2000) byla členkou Koordinační rady česko- německého diskusního fóra.
Skupina VLP je největším tuzemským vydavatelem regionálních deníků. Vydává kolem 80 titulů, její Deníky Bohemia a Deníky Moravia jsou nejvýznamnější regionální noviny v České republice. VLP je také majoritním vlastníkem společnosti Astrosat, která vydává TV magazín. Ovládá také inzertní agenturu Inzertmedia.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení