Jan Vala končí jako mluvčí Bestsportu

29. 7. 2004 07:07

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Jan Vala odchází po necelých třech letech z funkce tiskového mluvčího společnosti Bestsport, která provozuje halu Sazka Arena. Od srpna se chce věnovat jiným aktivitám, především moderátorství a natáčení dalších dílů dokumentárního seriálu Putování za vínem. Komunikaci s médii bude v Bestsportu zajišťovat Antonín Zelenka z tiskového oddělení.
Vala se jako mluvčí Bestsportu podílel od listopadu 2001 na všech etapách vzniku Sazka Areny od získání územního rozhodnutí a stavebních povolení až po slavnostní otevření v březnu 2004 a mistrovství světa v ledním hokeji. To se v hale uskutečnilo na přelomu dubna a května 2004.
Sazka Arena, která například pro hokejové zápasy nabízí kapacitu 17.000 diváků, je podle tvrzení majitelů nejmodernější zařízení svého druhu v Evropě. Pořizovací náklady se mají vyšplhat po započtení všech úroků a dalších plateb k osmi miliardám korun.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení