Centrum.cz se spojilo s pracovním serverem

5. 5. 2004 13:05

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Internetový portál Centrum.cz začal po vzoru konkurenčního Seznamu.cz spolupracovat se serverem, který nabízí pracovní příležitosti. Zatímco Seznam začátkem roku koupil server Volna-mista.cz, Centrum se dohodl s firmou LMC na dodávce kompletních informací o pracovních místech z největších tuzemských serverů v této oblasti jobs.cz a prace.cz. Vyplývá to ze sdělení firmy.
Výraz práce patří podle ředitele Centrum.cz Oldřicha Bajera již dlouhodobě mezi absolutně nejvyhledávanější slova na internetu, a proto je kvalitní nabídka v této oblasti pro portál důležitá. Hledání práce přes internet, a tedy odklon od klasických metod hledání práce prostřednictvím tisku, je podle něj výrazným trendem.
„Nová služba umožní zaměstnavatelům rozšířit zásah jejich inzerce o skupinu internetových uživatelů, kteří ještě nechodí na jobs.cz a prace.cz a nabídky práce si prohlížejí v katalozích vyhledávačů,“ uvedl marketingový ředitel LMC Jiří Navrátil.
Dva nejnavštěvovanější portály Seznam a Centrum si konkurují i v dalších službách. Vedle nabídky realit jsou to od přelomu února a března například specializované stránky s nabídkou ojetých aut Sauto a Automix.
Centrum v březnu navštívilo 1,27 milionu lidí. Návštěva Seznamu dosáhla 2,8 milionu. Celkem na českém internetu surfovalo rekordních 4,2 milionu lidí.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.