Autotec bude s méně vystavovateli a na menší ploše

27. 5. 2004 09:05

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

DPD s agenturou Realness uspěly na evropských SABRE Awards

Ze 13 nominovaných českých projektů v evropské PR soutěž SABRE Awards získala cenu kampaň cílená na kurýry DPD.

Reklama
SDG

Na letošním mezinárodním veletrhu užitkových automobilů, příslušenství a servisní techniky Autotec v Brně se představí 513 vystavovatelů, což je o desetinu méně než při minulé akci před dvěma lety. O desetinu na 60 000 metrů čtverečních se zmenšila i výstavní plocha veletrhu, vyplývá z informací organizátorů.
Autotec začne na brněnském výstavišti v pátek 4. června odborným dnem. Pro veřejnost bude otevřen od 5. do 9. června. Minulý ročník akce, která je jediným specializovaným veletrhem ve střední Evropě a jedním z pěti na světě, navštívilo přes 70 000 lidí. Autotec se střídá s autosalonem, který byl loni a chystá se opět příští rok.
V Brně budou znovu přítomni zástupci všech významných světových automobilek, někteří z nich se pochlubí aktuálními novinkami. Například italský Fiat poprvé představí veřejnosti nové užitkové vozy Fiat Panda van a pick-up Fiat Strada. Další novinkou bude modifikovaný Peugeot Expert, modernizovaný Citroën Jumpy a nejmenší užitkový Citroën C2 Enterprise. Ve světové premiéře představí společnost Tedom stejnojmenný autobus. Společnost renders představí novou generaci kontejnerových šasi.
Veletrh doprovodí dvě desítky konferencí, seminářů, školení a dalších akcí. Součástí doprovodného programu bude například expozice „100 let klubového motorismu“, která bude po celou dobu veletrhu Autotec umístěna v pavilonu G2. Výstava bude ilustrovat vývoj českých moto- a autoklubů od jejich vzniku v roce 1904 do současnosti. Autotec ve spolupráci s Ústředním automotoklubem a BESIP připravil i školu bezpečné jízdy a ukázky simulátoru nárazu. Novinkou letošního veletrhu by mělo být poradenské a informační centrum pod názvem Čerpací stanice Autotec 2004.
Výstaviště bude pro veřejnost otevřeno vždy od 9:00 do 18:00. Ceny vstupenek se pohybují od 40 do 150 korun.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Trend udržitelnosti je patrný i na eventech. Šafy production radí značkám, jak k němu přistupovat a společně s nimi přichází s inovativními aktivitami.

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.