Diváci budou o vítězích Týtý poprvé hlasovat prostřednictvím SMS

13. 2. 2004 09:02

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

TV Nova je průkopníkem nových trendů

TV Nova mění přístup k audiovizuální produkci. Zelené natáčení se stává standardem přinášejícím ekologické inovace.

Reklama
SDG

Televizní diváci budou moci letos o vítězích ankety Týtý rozhodnout prostřednictvím SMS zpráv. Ve třináctileté historii cen Týtý je to poprvé.
Informovala o tom Daniela Kupcová, šéfredaktorka Týdeníku Televize, který je vyhlašovatelem ankety. O nejoblíbenějších tvářích a pořadech českých televizí tak budou moci letos rozhodovat nově nejen čtenáři týdeníku, ale i širší okruh diváků.
Čtenáři Týdeníku Televize zatím vybrali po pěti nominovaných ve dvanácti kategoriích Týtý. Finálové hlasování prostřednictvím SMS zpráv vypukne tuto sobotu ve 20:00, kdy první program České televize představí favority při nominačním večeru. Ten bude uvádět Aleš Cibulka. Diváci pak budou moci zprávy zasílat až do pátku 20. února třinácti hodin a třinácti minut. „Volba hodiny není náhodná, protože ročník ankety Týtý je v pořadí třináctý,“ připomněla Kupcová.
Jedna SMS zpráva by měla přijít na méně než deset korun, včetně potvrzení o zaregistrování hlasu. Z jedné SIM karty je možné v každé ze dvanácti kategorií hlasovat jen jednou, upozornila Kupcová. Podobně mohou lidé rozhodovat v anketě Český slavík, jejich vítěze ale loni už druhým rokem vybírali pouze vlastníci mobilních telefonů.
Anketa o nejoblíbenější televizní tváře a pořady, které se účastní všechny tři tuzemské celoplošné televize, pak vyvrcholí v sobotu 21. února. Slavnostní předávání cen bude stejně jako loni moderovat spolu s Cibulkou herečka Jiřina Jirásková.
Mezi nominovanými se objevily již osvědčené populární osobnosti. Například moderátorská kategorie zpravodajských pořadů nepostrádá Pavla Zunu z Novy, Marcelu Augustovou z ČT. Z uvaděčů publicistických pořadů nechybí „nováčtí“ Jana Bobošíková či Radek John, ale i „veřejnoprávní“ Marek Eben. „Toho si čtenáři Týdeníku Televize oblíbili hned v několika kategoriích: kromě publicistů boduje mezi moderátory soutěžních a zábavních pořadů,“ dodala Kupcová.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Známe Agenturu roku! Aplaus patří McCann Prague!

Známe Agenturu roku! Aplaus patří McCann Prague!

Vítězné konfety se po roce opět snášejí na hlavy zástupců McCann Prague. Ti podruhé za sebou ovládli hlavní kategorii soutěže Agentura roku a celkem si ze slavnostního večera odnášejí šest trofejí. Nezávislou agenturou je Boomerang Communication, Nejlepším marketérem Kateřina Harris z řetězce Albert.

Bonami mění v nové kampani kartonový svět za osobité bydlení

Bonami mění v nové kampani kartonový svět za osobité bydlení

Novou kampaň s historicky největší videoprodukcí spouští Bonami. Jejím hlavním motivem je kontrast mezi nudným „kartonovým“ světem a „osobitým bydlením“, které může být s Bonami dostupné a jednoduché. Kampaň vznikla ve spolupráci s YYY agency a reklamní a filmovou produkcí Nice!.