Sadil do čela ČMHB

22. 12. 2003 00:12

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Novým předsedou představenstva a generálním ředitelem Českomoravské hypoteční banky je od poloviny prosince Jan Sadil (1969). Ve funkci nahradí Jiřího Votrubce, který stál v jejím čele od roku 1999. Jan Sadil je absolventem ČVUT fakulty stavební, ÚSI VUT v Brně a postgraduálního studia peněžní ekonomie a bankovnictví na VŠE. Svou bankovní praxi nastoupil v roce 1995 v Komerční bance, v nově vznikajícím útvaru hypotečního úvěrování. V září 2001 nastoupil do Českomoravské hypoteční banky na pozici člena představenstva a náměstka generálního ředitele pro věci obchodní. Je členem správní rady Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí a místopředsedou Komise pro hypoteční úvěrové obchody České bankovní asociace.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.