iHNed.cz uvádí Mobilní noviny

1. 12. 2003 16:12

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Ekonomický zpravodajský server Hospodářských novin iHNed.cz provozovaný společností Economia OnLine představil novou informační službu Mobilní noviny. Servis je určený všem majitelům mobilních telefonů podporujících technologie WAP a JAVA.
Předností Mobilních novin je možnost stažení přímo požadovaných informací do paměti mobilního telefonu a jejich následné procházení bez nutnosti připojení na WAP, snadného stahování detailu konkrétní zprávy a pohodlného listování v něm.
Přes Mobilní noviny si mohou zákazníci v současnosti přečíst Zprávy iHNed (aktuální zpravodajství serveru iHNed.cz rozdělené do šesti tematických oblastí – ekonomika, Česko, svět, sport, finance, IT) a televizní program (ČT1, ČT2, Nova, Prima). Do paměti telefonu je možné si stáhnout televizní program až na týden dopředu. Jak v sekci zprávy, tak v sekci TV program se připravují další kanály.
„Aplikaci Mobilní noviny jsme připravili ve spolupráci se společností iBoom. Prvotním záměrem bylo vyvinout další cestu, jak čtenářům jednoduše zpřístupnit zpravodajství serveru iHNed, aniž by museli sedět přímo před svým počítačem. Postupně jsme ale začali plánovat i využití Mobilních novin pro obchodní účely, o kterých brzy rovněž uslyšíte,“ říká Alena Klímková, obchodní ředitelka Economie OnLine.
Jako pilotní projekt Mobilních novin byl již realizován INVEX 2003 pro BVV Brno. V rámci aplikace INVEX si mohli účastníci veletrhu stáhnout do svých mobilních telefonů aktuální informace z výstavy i doprovodný program.

-sch-

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.