Co se dává k Mikuláši

1. 12. 2003 00:12

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Co nadělí Mikuláš a jeho pomocníci?
Několik dní předtím, než do ulic a domácností vyrazí Mikuláš společně s anděly a čerty, nás zajímalo, zda lidé dávají někomu drobné dárky. Tři čtvrtiny lidí ve věku 15 až 59 let odpovědělo, že u této příležitosti někoho obdaruje.
Nikoho určitě nepřekvapí, že nejčastěji se naděluje dětem a vnoučatům (87,2 %) nebo partnerovi (21,3 %). Štědřejší v dávání dárečků jsou spíše ženy než muži a lidé nad 25 let, což jen potvrzuje skutečnost, že mikulášská nadílka je především pro děti. Podíváme–li se na sortiment dárečků, pak „Mikuláš“ nejvíce nosí sladkosti v podobě čokolád, čokoládových figurek, adventních kalendářů, ovoce a oříšky. Kromě těchto tradičních věcí se v nadílce překvapivě objevují peníze, ale i cigarety, parfém, květiny nebo oblečení.
OMD Snapshot je exkluzivní systém k rychlému získání aktuálních informací z trhu, které jsou zjišťovány reprezentativním průzkumem vzorku 260 lidí z populace České republiky ve věku 15 až 59 let.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení