Televize Prima začne natáčet vlastní seriál

13. 10. 2003 13:10

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Televize Prima se definitivně rozhodla natočit nový původní český seriál. Za tímto účelem podepsala smlouvu se společností PROTV, která bude pro Prima TV zajišťovat jeho výrobu. Mělo by jít o romantický seriál ze současnosti.
„O realizaci vlastního seriálu jsme uvažovali velmi dlouho. České seriály mají diváci rádi, proto věřím, že náš seriál, který bude romanticky laděný a bude se odehrávat v současnosti, diváci také ocení. Půjde o seriál, se kterým diváci na obrazovce Prima TV budou setkávat po celý rok a do vysílání ho připravujeme na jaro 2004,“ řekl Martin Dvořák, generální ředitel Prima TV.
„V současné době je seriál na úplném počátku, jsme ve fázi příprav. Právě začínají castingy, obhlídky reálných exteriérů, či příprava interiérů, ve kterých se bude natáčet. Seriál bude vznikat v českém prostředí zatím unikátním systémem výroby. Tvorba scénářů bude probíhat v blocích, jeden blok bude tvořit jeden vysílací týden,“ poodhalili oponu příprav ředitel programu Miloš Zahradník a ředitel výroby Kamil Spáčil.
Začátek samotného natáčení seriálu je naplánován na leden roku 2004.

-mav-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.